Valborg

Skrivet 2014-05-02 Klockan 14:43:00

Det kanske har verkat som om bloggen sett sitt sista inlägg, men så är inte fallet! Under de senaste veckorna har det hänt en hel del, och jag har också samlat på mig lite bilder som småningom hoppeligen finner sin väg hit till bloggen! De senaste veckorna har schemat som sagt varit verkligen fullspäckat, så återigen är det tidsbristen som får skulden för bloggtorkan. Fast det har varit några hektiska veckor, har det varit otroligt roligt också! Under de senaste dagarna har valborg och första maj firats, villket för min del har inneburit en hel del program av olika slag. Bland annat spex, utdelning av teknologmössor och första maj picnic i brunnsparken. 
 
Valborgs firandet kom igång redan den 29. då alla gillens förstaårsstuderande skulle framföra sina spex. (spex är alltså en typ av improvisationsteater) Också min årskurs hade övat in ett spex, där jag också medverkade som bakgrundstyp och dansare. Under vappen ordnades också en sak som på finska kallas yöjäynä. Det innebär alltså att ett lag på 9 förstaårsstuderande från varje gille beger sig ut i natten, där de utför olika uppgifter runtom i huvudstaden. Vad som händer under natten är hemligt, och ingen annan än de som deltagit får någonsin veta om det. Själv hade jag turen att få delta i detta evenemang, och jag kan säga att det helt klart var bland det häftigaste jag gjort och, en av årets och vappens klara höjdpunkter! Bilden ovan är alltså tagen av vårt yöjäynä lag innan vi gav oss av.
Då vi efter nattens äventyr återvände till Otnäs däckade vi på gräsmattan för att vänta på att utdelningen av våra teknologmössor skulle börja. Ordningen i vilken mössorna delades ut, bestämdes av vem som haft det bästa spexet dagen innan. Vi i arkitektgillet var sjunde i ordningen.
Fast vi fått våra mössor,fick vi inte sätta på dem innan midnatt, så under dagen fick de hänga med i halaren.
Första maj samlades vi i brunnsparken på picnic och för att lufta våra nya teknologmössor för första gången!
Nöjd nybliven teknolog efter ett par fantastiskt roliga dagar!
 
//Linda
 


Kommentarer
Postat av: mam

Skrivet 2014-05-02 Klockan 18:32:43
Va fin du e, Linda min!

Svar: Tack finaste Mamma! <3
Like two peas


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se