A lack of color

Skrivet 2013-10-29 Klockan 17:20:00

Pysslade om några bilder till svartvita. Det är förstås omöjligt att få det lika bra då man redigerar en bild till svartvit, som då man fotar i svartvitt från början, men det får duga...
 
 
 
 
 
//Linda


Fyra byggnader.

Skrivet 2013-10-28 Klockan 21:07:46

 
 
 
 
 
//Linda
 


Stadsliv

Skrivet 2013-10-21 Klockan 00:30:42

I helgen kom Sonja på besök till Helsingfors. En stor del av fredagen spenderades för min del i skolan, men på kvällen hoppade jag på bussen till Helsingfors för att träffa Sonja och Camilla. Lördagen inledde jag med att göra några skissupgifter, innan jag mötte upp med Camilla och Sonja på stan. Så gick vi runt en stund, och efter det åt vi middag på Vapiano. Pesto pasta blev det för min del, rekommenderas varmt. Kvällen spenderade vi sen på lovsångskväll, vilket var mysigt! Mycket mer finns väl inte att säga, men åtminstone jag hade en riktigt trevlig helg!
 
 
 
//Linda


Ljuskarneval

Skrivet 2013-10-21 Klockan 00:14:45

Som avslutning på en fin helg bestämde vi oss för att fara till Borgbacken på ljuskarneval och säsongsavslutning. Lampor av olika färger lös upp den mörka kvällen,och vissa av attraktionerna var ännu i gång.  Vi vandrade runt på området och njöt av stämmningen fastän det var lite kallt, och så mötte vi upp med en av mina klasskamrater och hennes vänner. Sist, innnan allting stängdes ner för vintern, bjöds det på fyrverkeier. Det var en minst sagt häftig fyrverkerishow!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Linda


Flashback

Skrivet 2013-10-13 Klockan 22:30:00

Snubblade idag över något trevligt på Spotify; Nämligen Spotifys inspelningar från Mumford and sons konsert i Stockholm i våras. På den konserten var jag och Elin. Så för alla som inte var där för att uppleva det, så här bra lät det! //Linda
 
 


Karis

Skrivet 2013-10-13 Klockan 22:20:00

I lördags hoppade jag på tåget och stack i väg till Karis, där Elin studerar.  
Elin mötte mig på stationen, och så fick jag en guiad rundtur i den lilla staden. Och så mysigt det var! Småstadsmänniskan i mig stortrivdes verkligen. För övrigt så var det höstfint i Karis.
Naturen var full av sprakande färger. 
 
Så gick vi förbi ett gulligt rosa hus. Det såg ut lite som villa villekulla.
Marknaden hade dessutom kommit till stan, så det var extra livligt i centrum.
Efter en ordentlig rundtur i Karis visade Elin mig sitt favorit café där vi sedan åt lunch.
Serendipity hette stället, och det lär betyda att hitta något bra utan att söka efter det. Och visst var det ett bra ställe! Maten var super god och själva stället var otroligt mysigt, dessutom spelade dom bra musik där, så inte konstigt att man stortrivdes.
Mätta och belåtna gick vi sedan till internatet där Elin bor, innan vi hoppade på tåget för att fortsätta tillbaka till Helsingfors. 
 
 
 


Nu är hösten här

Skrivet 2013-10-08 Klockan 20:13:59

Nu är hösten verkligen här i Otnäs; morgonarna kallnar, kvällarna mörknar, och träden byter färg. Mysigt med höst tycker jag, och jag tar gärna tillfället i akt och tänder lite ljus och myser med en kopp te här i mitt rum om kvällarna. Skolan och livet här i Teknologbyn börjar så småningom bli en vana, och de flesta dagar är rätt så fullproppade med skola, projekt, uppgifter och annat program. Men jag trivs riktigt bra så skolarbetet känns inte så värst kämpigt. Förstås saknar man familjen och alla vänner som bor kvar hemma eller har flyttat ut i världen, men då man har mycket annat att tänka på och lär känna nya intressanta människor,  tar saknaden ändå inte över tillvaron. Har tyvärr inga bilder att att erbjuda er,men tänkte istället slänga upp en låt från min höstspellista. 
//Linda


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se