Midnight music

Skrivet 2012-06-29 Klockan 23:10:24

I brist på annat och i en situation av bloggtorka tänkte jag slänga ut några låtar att kanske fördriva nattens sömnlösa timmar med?
 
En stor favorit för tillfället för både mej och Linda just nu är Kasabian. Kan vara lite svårt att greppa tag om deras musik först, men när man fastnar är det svårt att komma loss!
 
Ingen speciellt ny låt men har nyligen börjat lyssnat lite på denna! 
 
 
En annan artist jag håller på att falla för är Bon Iver, allt för fint!
Skulle kunna slänga upp ett stort antal låtar här, har hört så mycket bra på sistone. Men let's keep it simple och låta dessa låtar reflektera känslan precis denna tid på dygnet!
 
Hoppas nån blev inspirerad eller hittade nån ny låt!
//Elin


Sommartider

Skrivet 2012-06-25 Klockan 22:27:15

Ibland är allt bara bättre på sommaren, även om både Linda och jag är vinter människor. På midsommardagen körde vi iväg till vår mormor och morfar som bor i den natursköna byn Terjärv. Där gick jag ut och plockade en vacker midsommar bukett, som fick pryda kaffebordet till fikan. Sommarens första simtur fick man även kryssa av på checklistan. Senare på kvällen skulle jag Linda och Ida åka iväg och kolla vad som skedde på en paviljong där de höll dans. Dock visade sig vara mest medelålders så vi åkte iväg till Jakobstad och gled lite bil. Sämre dagar har man ju sett!
På väg till Terjärv!
Vackra midsommarblomster
//Elin


Midsommar

Skrivet 2012-06-24 Klockan 15:35:12

Midsommar i år har firats med härliga vänner som sig bör. Dagens stora utmaning var att grilla våra jättelika biffar, men till slut fick vi en super god middag, kommer inte ihåg när jag senast ätit så mycket och så gott för den delen! En mastig middag toppades med lite jacuzzi bad!
Våran nya bil har även invigts denna vecka. Som på bilden syns är det en metallic orange Seat av modellen Cordoba, som dessutom har ett ganska nice sound system. Så detta vrålåk delar jag och Linda med mamma!
The face of a winner!
En skön låt som verkligen ger oss en ordentlig midsommar känsla, man kan riktigt känna saltdoften från havet och se solen gå ner över horisonten :D
 
 


Come on skinny love just last the year

Skrivet 2012-06-20 Klockan 23:59:16

Bjuder på en skön låt såhär i nattetid. Denna ska jag somna in till, den är ju bara allt för bra!
//Elin


Flowerpower

Skrivet 2012-06-20 Klockan 23:41:35

När allt slår ut i blom under sommaren blir man allt bra sugen på att fotografera lite fina blomster. Tänkte lägga upp lite bilder som både jag och Linda gått omkring och knäppt i solskenet!
Linda:
Elin:


//Elin


Feelgood

Skrivet 2012-06-19 Klockan 02:13:13

I dag har vi haft en riktig rolig feelgood dag med lite shopping och fika på stan, lite spa kväll och till sist for vi ut och köra med Linda bakom ratten. Allt detta i sällskap av bästaste Ida. En riktigt sommrig känsla börjar smyga sej på. En annan nämnvärd händelse för dagen är att jag idag klarade bilteori provet, på första försöket(!)

Gooh fika! Fina flickor!
Smoothie+ansiktsmask+Spotify  på verandan= Skönt
Klart man måste ut till havet och kolla på solnedgången.
On the road!
Nu säger vi godnatt för ikväll!
//Elin


Sol och Pop i Jakobstad del 2

Skrivet 2012-06-17 Klockan 17:42:30

Här kommer alltså del 2 av vår dag på popkalaset. Håll till godo!
Hela gänget framför scenen, här stod vi från ca kl 17 till klockan 24, allt för en plats i främsta raden. Men det var absolut värt det, vi hade inte kunnat ha bättre platser!
På scen stod också Inhemska bandet Daisy Jack, med riktigt häftiga sångerskan Krista Siegfrids
Här är en av deras låtar:
Sen blev det lite klubbig stämning då Eric Amarillo tog över scenen, och visst skrek vi med i förra sommarens värsta sommarplåga! ;D
Sommarplågan ifråga behöver knappast presenteras men här får ni den ändå!
Nästa band var även svenska, de hette The Pusher och spelade väldigt catchy poprock, en riktigt trevlig ny bekantskap!
Här är en riktig skön låt av dem:
Sen kom en av våra favoriter inför kvällen Timotej! De är ju hur grymma som helst och väldigt bra live med snygga koreografier och ren sång!
Deras låt Tabu kommer garanterat att dunkas i vår bil i sommar!
Senare mot kvällen när Mange Schmidt skulle uppträda så började regnet ösa ner, men Mange levererade ändå och allt var glassigt! :D
Och kanske den låten som slet våra stämband mest under Manges framträdande!
Kvällens sista och kanske mest väntade artist var nog Timbuktu. Med ett mäktigt liveband och ett energiskt scenframträdande var det nog ett värdigt avslut på dagen!
Så sist av allt ännu en av mina personliga favoriter av Timbuktu
//Elin


Sol och Pop i Jakobstad del 1

Skrivet 2012-06-17 Klockan 17:13:04

Igår var det då som sagt popkalas för hela slanten. Från tidig eftermiddag till sen kväll har vi njutit, hoppat och sjungit med till grym musik. Blev många nya sköna bekantskaper i musikväg men även en hel del gamla bekantskaper lyssnade vi till. Till en början var vädret härligt soligt, men mot kvällen när Mange Schmidt skulle uppträda var det fullt ös, både från scenen och himlen. Så glada men våta hoppade vi på ända till slutet då Timbuktu gick av scenen ackompanjerad av ett jublande publikhav.Otroligt rolig och skön dag, mera sådant!
Här kommer en större bildbomb från hela dagen, Enjoy!
bilderna nedan beskriver den sköna känslan och klart man måste ha en bild på hela vårt sommar fina gäng! Detta är helt enkelt popkalaset: Härligt chill på gräsmattan i solskenet med skön musik, kan det bli bättre?

Ett trevligt nytt band som spelade glad och sommrig pop hette Satin Circus. Dom var det första bandet vi lyssnade till
Ungefär såhär lät de!
Näst på scen var Finlandssvenska rapparen Redrama. Han hade en riktigt bra show och fick publiken på fötter!
Här är hans nya singel, som han även framförde på popkalaset. Riktigt Nice!
Detta är bara början. Mer följer i del 2!
//Elin


Pop kalaset

Skrivet 2012-06-16 Klockan 11:01:10

Idag åker vi iväg till Jakobstad för att kolla på pop kalaset! Ska bli hur roligt som helst! För dem som inte vet är pop kalaset en liten en dags festival, om man vill kalla det så. Som artister kommer bland annat Mange Scmidt, Redrama, Timoteij och Timbuktu! :D Själv ser jag mest farm emot att få se och höra på just Timbuktu och Timotej! På bloggen kan självklart väntas några bilder från evanemanget inom de närmaste dagarna :)
//Linda


Sommar mys

Skrivet 2012-06-16 Klockan 10:47:47

Riktigt mysigt hade vi det i går natt, då vi bestämde oss för att grilla pinnbröd med några vänner. Var hur skönt som helst att värma sig runt en brasa i den ljusa natten, och pinnbröden blev ju sjukt goda också! Börjar verkligen kännas som sommar nu!
// Linda


Gymnastikfest

Skrivet 2012-06-11 Klockan 17:45:03

Någon kanske har lagt märke till att inga nya inlägg har dykt upp på bloggen på en stund, detta beror på att jag och Elin deltagit i Finlands svenska gymnastikförbunds gymnastikfest i Jakobstad under helgen. Jag och Elin, tilsammans med några andra vänner deltog i ett massprogram, Latino dance mix, där vi tillsammans med ca 280 andra gymnaster från runtom svenskfinland dansade en blandning av olika latinsk- och indisk-inspirerade danser. Koreografin blev rätt häftig när vi alla dansade tillsammans! Så riktigt bra hade vi det, med sol, gott sällskap, dans och musik! :) Tänkte att jag nu skulle dela med mig av några bilder från festen!
//Linda
Festparad genom staden med alla gymnastikföreningar
På kvällen hade vi möjlighet att gå och kolla på gymnastik gala. Där uppträdde olika gymnastikföreningar med bl.a. dans, som på bilden, eller truppgymnastik redskapsgymnastik och akrobatik.
Snygga latino-brudar ;P innan vårt framträdande på söndagens huvudfest på centralplan i Jakobstad
Övning inför massprogrammet
Chill i solskenet mellan varven :)


En dag på stan

Skrivet 2012-06-07 Klockan 22:35:21

I tisdags åkte jag och linda med några kompisar till Vasa. Sofia och Nina skulle skriva inträdesprov, och jag Linda och Camilla skulle hänga på stan. Mycket shopping blev det inte, men vi träffade bästaste Ida och åt ute på restaurang. Alltid lika mysigt!
Vi anlände tidigt och dagen började med morgonkaffe på Cafè de Paris
Chill ute i solskenet!
Ida på restaurangen Rosso, jag kan inte minnas när jag senast var så mätt!
//Elin


Den blomster tid nu kommer...

Skrivet 2012-06-07 Klockan 22:14:38

I lördags så avslutades ett långt och trevligt skolår med avslutning och studentdimission. Det blev en lång dag med studentfester och till sist lite bliglid med vänner och våran nya chaufför: ingen mindre än min kära bloggar syster och kollega Linda! Hon fick körkortet i förra onsdags, dags för mej att skynda kanske?
Festklädda flickor på avslutningen.
Linda bemästrar bilen bakom ratten! :D
//Elin


Nya skor :D

Skrivet 2012-06-04 Klockan 18:38:21

Har hela våren varit på jakt efter ett par nya sneakers inför sommaren, men har haft väldigt svårt att hitta ett par som jag både gillar och som är i rätt storlek. Men när jag och Elin idag gick omkring i stan råkade jag hitta dessa skor. Har faktist kollat på dehär skorna hela våren men hittade dem inte i rätt storlek förrän nu! Trodde faktiskt inte att jag skulle hitta några skor och skulle bli tvungen att gå omkring i mina gamla hela sommaren, men vilken tur jag hade som råkade hitta dessa, fina och dessutom passliga! För dom som undrar är skorna va märket adidas och modellen heter Honey desert W. :)
// Linda


Utflykt

Skrivet 2012-06-01 Klockan 20:29:15

Nu är det bara avslutningen kvar före sommarlovet. Idag var vi dock på en skolutflykt till en fyr ö som ligger i skärgården utanför vår stad. Riktigt trevligt var det och soligt väder fick vi även.  Några bilder bjuder vi även på, även om det blev lite fattigt med kvalitets foton från denna dag. Men det är väl förståeligt eftersom skolutflykter för vår del oftast brukar bli rätt så skrattiga och oseriösa. ;)
//Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se