Zumba

Skrivet 2013-01-31 Klockan 17:08:23

Drar som snarast iväg på ett Zumba pass, rätt så peppad! Dessutom är det ju snart helg, woohoo!!
 
//Elin


Lazy Sunday

Skrivet 2013-01-27 Klockan 18:08:54

För prick en vecka sedan var jag, Linda och en drös vänner ute och fotograferade lite spontant. Mitt mål med resan var att få en profilbild till facebook. Lite skamligt kanske. Men jag får så lov att stå för det, samt min fåfänga när det gäller bilder på mig själv, jag är ytterst kritiskt, och det är en näst intill omöjlig uppgift att ta en bild på mig som jag skulle vara nöjd med. Jag antar att det finns en del andra som kan känna igen sig i detta, men lugn bara ni är alla lika fina! Nåja tänkte visa lite blandade resultat av ovannämnda photoshoot.
Fastän bilderna ovan är hur charmiga som helst (not!), så blev de inte valda som min favorit, utan denna bild segrade slutligen i kampen om min gunst! Som stolt fotograf spelar Linda i rollen.
För att ännu toppa detta inlägg tänkte jag slänga fram några behind the scenes bilder på härliga Sandra, som har en fin blogg här, och som var med oss och plåtade.
Tack, hej och en trevlig söndag på er alla!
//Elin
 


Wellness

Skrivet 2013-01-26 Klockan 17:51:00

avslutade precis en god middag bestående av tortillas, efter en lång men härlig dag. Tidigt i morse hoppade vi på bussen och åkte iväg till Vörå för att delta i ett gymnastikevenemang. Vi hade på förhand valt vilka pass vi skulle gå på, och för mej och Linda blev det Innerstrength, dans och ett muskel/konditions pass. Riktigt härligt med en ordentlig workout, god mat och bra feeling, kan vara otroligt skönt att vara hälsosam nu som då.
Idag bjuder lilla gamla goda rosa pocket kameran på bilder, avslöjar kvaliteten.
//Elin


Motivation

Skrivet 2013-01-22 Klockan 17:05:28

Ibland är det svårt att motivera sig åt "rätt håll". Vanligtvis är det roligt att sticka iväg och träna på tisdagskvällarna. Men idag när man är trött och inte allt för taggad, börjar fikan med kompisarna låta lite för lockande. Antar att det bara är att ta sig i kragen, och oftast lättar det ju när man kommit igång. Och känslan efteråt är ju bara för skön, så jag slänger upp nån riktig träningsdänga och försöker peppa upp mig så gott det går! 
//Elin


Vitt och svart

Skrivet 2013-01-22 Klockan 15:12:06

I söndags var vi som sagt ute och fotade med några vänner, och en del av bilderna kom ju upp i förra inlägget. Här kommer några bilder i svartvitt, på våran vän Camilla, som gick med på att vara modell. :) // Linda

         
    


Vem vinner

Skrivet 2013-01-20 Klockan 16:01:10

Idag så vaknade vi tidigt (för att vara en söndags morgon) och begav oss ut i den strålande solen för att fota lite med ett gäng vänner. Det riktiga resultatet kommer sen, men just nu kan jag bjuda på ett smått oseriöst collage. Grejen är den att vi skulle tävla i vem som kunde se mest "bekymrat insatt" ut. Alltså, vem lyckades se mest fundersam ut, wich thinking face wins?, Lämna ett svar i kommentarerna ifall du har en åsikt. Tack och hej!
//Elin


Vasa

Skrivet 2013-01-19 Klockan 16:36:00

Igår så brummade vi iväg till Vasa för att hälsa på Sofi som hade stannat där över helgen. Efter en resa som tog dubbelt längre än vanligt, så fick vi äntligen stiga in i köket och baka en smaskig tacopaj, mums! Filmkväll, med en massa godis bjöds det också på, och rullen vi kollade in var ingen annan än Magic Mike. Mer passande film för en 100% tjejkväll får man leta efter. Efter en lång natt käkade vi lite frukost på ABC innan vi startade hemåt igen. Det blev väl lite av en snabbvisit, men en riktigt njutningsfull sådan!
//Elin


Övergiven

Skrivet 2013-01-17 Klockan 16:40:17

Hittade denna på tågstationen inne i stan i söndags då jag var ute och fotade. Den såg så ensam och frusen ut,
så det var nästan man tyckte synd om den...
//Linda


Fredag 11.1.2013

Skrivet 2013-01-12 Klockan 16:16:00

I brist på annan rubrik. Fredagen spenderades på Sonjas villa, i en riktigt skön och slapp stämning med bastubad och diskission. Ibland är det bara så skönt att dra sig undan någonstans utan att behöva tänka på hur man ser ut och hur man uppför sig och så vidare. Ja ibland är det bra skönt att bara slappa runt med sina tjejkompisar och prata en massa strunt.
//Elin
 


The halsduk

Skrivet 2013-01-12 Klockan 15:59:00

Jag har en längre stund gått och suktat efter en lång och mysig halsduk att dränka sig i när det är kallt ute. Till slut fick jag ideen att sticka en själv. Sagt och gjort, efter lite arbete står min überstora röda halsduk klar. Billigare än att köpa en blev det inte, men jag fick nog en hel massa mommo-poäng på köpet! //Elin


Winter wonderland

Skrivet 2013-01-12 Klockan 15:35:00

Var idag på besök hos mormor och morfar, alltid lika trevligt! De bor i en by inte långt härifrån, och det är en av mina absoluta favorit platser. Så här vinterfint såg det ut där idag! :) 
//Linda
   
 
 
 
 
 
 


Covers

Skrivet 2013-01-06 Klockan 14:04:00

Jag började plötsligt tänka på några bra covers på olika låtar som jag någongång hört, och tänkte helt enkelt dela med mig av mina favoriter.
 
 Orginal
 
 
 
 Cover
 
 Orginal
 
 
 Cover
 
 
Orginal 
 
 Cover
 
 
Orginal
 
 Cover
 
 Orginal
 
Cover  
 
 


Idé torka

Skrivet 2013-01-06 Klockan 13:24:10

återigen går bloggaktiviteten ner. Detta beror mest på en stor avsaknad av bilder. Eftersom bilder i inläggen är i princip vad denna blogg byggs upp av, men eftersom vi är i ett ytterst bildlöst tillstånd, och jag personligen inte gillar att låna andras bilder så kanske jag kan skildra vad som skett i helgen i en liten text, utan bild.
 
I fredags fick jag agera värdinna då en hel skock fina vänner kom på besök, Linda kunde tyvärr inte medverka hela kvällen eftersom hon blev tvungen att sticka iväg och jobba. I sin helhet blev det en riktigt mysig kväll med en massa tjejsnack, som det ska vara alltså.
 
Igår kväll såg allting först rätt så planlöst ut, men sen stack vi iväg till Elin (inte hem till mig, en annan Elin) och hade en skkön spelkväll. Julens spelhit party alias, som spleats väldigt flitit i även andra sammanhang, blev kvällens grej.
Nu kanske ni märker att jag ljög när jag sa att jag lämnar bort alla bilder från detta inlägg, men jag fick helt enkelt lite panik. Så jag gjorde helt enkelt ett litet otrioligt snabbt "product shoot" på vårt fina alias spel. Ifall alla kan bortse från den urusla kvaliten så kan ju allt vara i sin ordning! 
 
En trevlig fortsatt dag önskar //Elin.


2013!

Skrivet 2013-01-01 Klockan 14:49:27

Det känns ganska otroligt att ett år redan har gått sen 1.1.2012, och (O)väntat nog har världen inte gått under. Förutom ett världsslut var det en massa annat som inte hände, och hände för den delen också! Under det gångna året har jag fått många otroligt goda viktiga vänner, samt kommit närmare människor som jag kännt från förr, sett nya ansikten, och njutit av närvaron av gamla bekanta. En viktig höjdpunkt kunde tänkas var körkortet som präglat så gott som hela det gångna året. Istället för att blicka bakåt för mycket kan man hoppas att det nya året, 2013, för med sig en massa gott och blir minst lika bra som det förra. Nedan följer ett kollage från nyårs natten. Dock finns besöket på nyårslägret inte representerat, men det hörde till en trevlig kväll. Än en gång vill jag önska alla ett Gott nytt år 2013!
//Elin
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se