Slalom, slalom baby!

Skrivet 2012-12-31 Klockan 16:11:00

Äntligen fick man hoppa på snowboarden/ skidorna och susa ner för fjället (eller kanske man borde säga jordhögen). I varje fall så var det kul att vurpa omkring på sin snowboard i nejdens lilla slalom backe, och med vårt härliga gäng blev dagen bara bättre! Trots att vädret var lite slaskigt så fullföljde vi vår lilla tradition, som går ut på att ha åkt utför i nyårshelgen. Ikväll firar vi in det nya året med Linda och Ida, vi börjar kvällen med lite restaurang mat och hoppas att få se häftiga fyrverkerier mot midnatt. Bildbevis hoppas vi på nästa år. Så gott nytt år åt alla!!
 Bilden ovan bjuder Idas instagram på!
//Elin
 


Julafton

Skrivet 2012-12-26 Klockan 16:41:13

I år firades julafton, som sig bör, tilsamans med familj och släkt. Det blev en mysig och stämningsfull julafton med jultablå i kyrkann, traditionell julmiddag, Kalle Ankas jul, klappar, och  härlig gemenskap! Här kommer ett litet kollage med bilder på hur det såg ut hoss oss på julafton :) //Linda


Granen står så grön och grann i stugan

Skrivet 2012-12-23 Klockan 15:01:17

Idag är det ju dan före doppare dan, tänk vad fort december har gått. Som sig bör står nu granen inne i vardagsrummet pyntad i full mundering. I vintermörkret kan det vara svårt att få saker inomhus att fastna på bild, men när man har en lika fin gran som vi måste man ju försöka sitt bästa för att fånga den på bild. För övrigt så verkar julen bli kallare än på länge, i går kväll lär termometern ha visat på -29! Eftersom bloggen knappast kommer updateras imorgon så önskar vi alla läsare en riktigt GOD JUL!
//Elin
 


Heta stolen

Skrivet 2012-12-16 Klockan 13:48:41

Som jag nämnde tidigare igår så åkte vi iväg till en stuga för att ha en riktigt skön kväll bara tjejer emellan. Vi badade bastu, och hoppade i snön som sig bör, men kvällens höjdpunkt var nog ändå heta stolen. Där behandlades allt mellan himmel och jord, och man kunde nästan säga att det blev en "night of confessions" som vi hade hoppats på. Så även om det blev sent (eller kanske tidigt?) förrän vi kom hem var det värt det. Tack till alla medverkande!
//Elin


Julbak

Skrivet 2012-12-15 Klockan 16:19:20

Lördag är en perfekt dag för lite julbak. Ikväll bjuder livet dock på något helt annat, vi åker iväg till Himanka och julmyser lite på en sommarstuga. Chill kallas det, blider hoppas vi kunna bjuda på imorgon!
nom!
//Elin


Abi style

Skrivet 2012-12-15 Klockan 16:07:00

I torsdags anlände våra otroligt coola Abi hoodies! Måste bara älska logon, och för att skryta lite grann tror jag inte att något annat gymnasies abiturienter har lika fina tröjor som vi! Oppan abi style!!!
//Elin


Vinter inspiration

Skrivet 2012-12-11 Klockan 14:53:29

Förgyllde måndagen med att kolla denna film.
Konstigt nog blev man ju sjuukt inspirerad att inleda slalom säsongen. Det nästan bara kliar i hela kroppen, och jag kan inte vänta på den stunden jag får hoppa i pjäxorna första gången i vinter. I väntan på det slänger vi upp en bild från i vintras.
//Elin


Feberrysa av välbehag

Skrivet 2012-12-10 Klockan 14:08:27

Så beskrevs känslan som man får på en Mumford & Sons konsert, och i det ögonblick som vi läste den meningen visste vi att vi helt enkelt måste gå och se dem live. Och efter många om och men blir det så också! Wooohooo!! I april åker jag och Linda alltså till Stocholm för att se bandet i fråga live. Bättre belöning kunde man inte få efter den sista skrivnings pärsen som ännu hägrar i vår. Så nu återstår att tagga, och jag tror fullt på att upplevelsen kommer vara värd varenda cent jag lagt ut på den. Tror ni mig inte så kolla videon nedan!
 
//Elin


Winter winds

Skrivet 2012-12-10 Klockan 14:01:59

Har haft en ot roligt skön, rolig och händelserik långhelg, fullspäcka med vänner och för övrigt härliga människor. Äntligen har även ett riktigt vinterväder infunnit sig, och i torsdags gick Jag, Linda och Ida ut och fotade i det minst sagt vackra vädret. Ett litet resultat presenteras nedan.
 
 
//Elin


Lördag 8.12

Skrivet 2012-12-10 Klockan 13:54:00

En härlig lördag har spenderats med Ida och Linda, genom att gå på gammaldags julmarknad, vinna en enorm lotteri vinst (nedre vänstra hörnet på bilden), och baka en tacopaj i takt till skön musik. Senare på kvällen så mötte vi upp med resten av tjejerna och for på christmas praise. Otroligt mäktigt och stämningsfullt, Summasummarum en väl spenderad lördag!
//Elin


Stan

Skrivet 2012-12-07 Klockan 18:01:35

Härligaste Ida har varit här nu i två dagar. Så det var ju på tiden att vi sökte oss in till stan, inget märkvärdigare inhandlades men vi hade en väldigt mysig dag. Bland annat besökte vi en liten julmarkand som de hade smällt upp inne i centrum, riktigt julig stämning var det där. Ikväll bär det av mot grannstaden!
Vi hade lite kul med självutlösaren hehe.
//Elin


Prickigt

Skrivet 2012-12-02 Klockan 12:27:37

Lite random bilder som jag tog vid sidan av vårt photoshoot i måndags. Inget extra, men jag gillar de små ljus prickarna som bildas då man inte fokuserar mot lampor.
 
 
//Elin


Christmas lights

Skrivet 2012-12-01 Klockan 13:54:10

Inne i veckan kilade jag, Camilla och Sandra in till stan och drog av ett litet oplanerat photoshoot. Miljön/bakgrunden vi fotade mot var härlig med en hel ljusvägg uppbyggd av små jullampor, men med en lite otillräcklig utrustning blev resultatet tyvärr inget vidare. Lägger upp de dugligaste bilderna som jag hittils redigerat. Kan hända att jag slänger upp några till om jag blir inspirerad.
//Elin
 
 
 


Lilla jul

Skrivet 2012-12-01 Klockan 13:40:14

Vi hade en riktigt mysig lilla jul igår kväll. Vi bakade pepparkakor, jultårtor och åt även en massa annat gott. Ninas spell " Tjejmiddag" framkallade många skratt och vi hade riktigt kul. Det är nu som den riktiga julkänslan börjar sätta dig, trots att läget för tillfället är ganska snö löst. Men I'm still dreaming of a white Christmas! En sak som däremot inte var så kul var att precis när jag skulle ta fram kameran och fota några bilder från vårt lilla firande igår visar det sig att batteriet är slut. Nå så kan det gå, vi hoppas att vi snart har mer bilder att visa er!

//Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se