Välkommen på brunch

Skrivet 2013-02-26 Klockan 15:59:17

En tisdag skulle inte kunna börja bättre. Tidigt på förmiddagen cyklade vi iväg i det milda vintervädret och samlades kring en maffig brunch med tjejjerna. Det finns nog inget bättre sätt att börja dagen på än att skratta ihop med sina vänner och äta god mat. På bordet fanns äggröra, bacon, croissants,semlor, en massa pålägg, bananplättar och frukter för hela slanten. Finns nog inget mer att säga än: trevlig tisdag allihopa, hoppas er dag är lika bra som vår!
Sandras blogg finns ännu fler snygga bilder från imorse, gå gärna och kolla!
//Elin
 


Depth Over Distance

Skrivet 2013-02-26 Klockan 15:19:00

Det är alltid lika härligt att upptäcka ny musik, tycker jag! Ett av mina nya "fynd", om man vill kalla det så, är Ben Howard, en Brittisk singer-songwriter. Hur skön musik som helst, så jag ska låta an av hans låtar få tala för sig. 
//Linda


Sportlov

Skrivet 2013-02-26 Klockan 15:05:38

Så var det hänt igen att bloggen lider av låg aktivitet. Detta beror mest på att jag och Linda igen reste iväg för att träffa våran härliga vän Ida, som bor lite för långt bort. Jag tycker att det borde straffas med lagen att man inte får träffa sina vänner på två månader, men sånt är livet. Ett mycket kärt återseende var det ju i alla fall.
Dock skulle ju detta inlägg handla om sportlov, och om den saken kan jag säga att detta är minst sagt ett konstigt sportlov för oss här på bloggen. De senaste tre åren har jag och Linda spenderat våra sportlov i Åre tillsammans med Ida, och konstateras kan att det känns lite udda att inte sitta i en skidlift på väg mot åreskutan precis just nu. Men visst kan man varva pluggandet med trevliga saker fastän man inte är i Åre. Idag samlades vi med tjejerna hos Sonjas och åt, antagligen, den bästa brunchen i stan. Men det ska ni få veta mera om snart.
Där kunde man också vara just nu, saknar!
//Elin


Impuls semester

Skrivet 2013-02-22 Klockan 11:22:37

Bloggen har ju stått öde i några dagar, detta eftersom vi helt plötsligt bestämde oss för att dra iväg på en liten skidsemester till Ruka. Äntligen fick jag sätta foten i pjäxorna och susa ner för fjället, I love it!  Allt stämde, perfekt temperatur och väder, och fördelen med att dra iväg bara sådär är att ingen hinner börja stressa, utan man kan ta ut allt av semestern och leva i nuet. Så det var verkligen två härliga dagar i backen, och jag kan inte vänta tills vi åker dit igen, men denna gång med tjejerna.
//Elin


Hockey

Skrivet 2013-02-17 Klockan 12:09:04

Igår for vi och hejade på Kokkolas Hermes då de spelade mot S-kiekko. Det som var speciellt med matchen var att hemmalaget även firade jubileum, så under pauserna fick vi se några unga konståkar förmågor på isen. Till allas vår stora glädje slutade matchen i en 6-2 seger för Kokkola, och frusna och belåtna åkte vi hem med samma gäng och kollade melodifestivalen. Till skillnad från hockey matchen blev mello en besvikelse, VARFÖR KOM INTE AMANDA FONDELL TILL FINAL?!?!. Kanske ett av århundradets största mysterier.
//Elin


God morgon

Skrivet 2013-02-17 Klockan 11:47:00

Detta är vad jag åt till frukost i morse, mums. En riktigt bra start på en chill söndag! Dessutom är det ju allt för enkelt att laga, skala apelsin, släng den i mixern och ready for action. //Elin


Fredag

Skrivet 2013-02-16 Klockan 14:36:39

För att ännu fortsätta firandet av att skolan slutat, samlades några abiturienter vid Freyas villa. Vi hade knytkalas, och njöt av samvaron. Jag tog inte så många bilder men jag kan bjuda på en från början av kvällen. Helt otroligt att det bara är lördag ännu, känns helt som om det redan var söndag, eftersom vi varit igång sedan i trosdags Idag blir det iallafall hockey match, och sen får vi se vad kvällen mer har att bjuda på.
//Elin
 


PENKKIS!!! Part2

Skrivet 2013-02-16 Klockan 14:14:07

På kvällen så åkte vi in till stan för att äta middag med lärarna. Vi åt god mat och fick se roligt program av både lärare och elever. Det var jätte trevligt, och det är ju klart att man blev lite vemodig, när man tänkte på att det här var sista gången alla var samlade och att en viss period i ens liv är slut. Men det vemodet fick vi snart sköljas bort då vi drog iväg på afterparty och dansade loss en bra bit in på natten. Allt som allt en härligt rolig dag, tack för allt Abi '13!!!!
//Elin


PENKKIS!!! Part1

Skrivet 2013-02-14 Klockan 15:03:00

 Idag var det SISTA dagen i skolan, alltså bänkskuddardagen, eller, ifall man vill använda ett bekvämare ord: Penkkis. Det innebär att vi abiturienter, iklädda galna dräkter, tar över skolan för en dag och har program åt lärare och elever. Jag var utklädd som Musse Pigg och Linda föreställde en slalomåkare från 80-talet. Efter maten skickas vi sedan iväg som kungar på lastbilsflak, för att köra runt på stan och kasta godis åt folket. En ganska awesome dag alltså! Ikväll återstår även lite partaj samt middag med lärarna fast de bilderna får ni se sen. Här näst följer en bildbomb från förmiddagen allt från tidig morgon till lastbilsflak.
//Elin


1 DAG KVAR!

Skrivet 2013-02-13 Klockan 14:15:16

Ja nu är det en dag kvar tills vi abiturienter lämnar skolan för att ta läslov. Trots att läslov innebär läsning och en sista kraftannsträngning i form av studentskrivningar, så ska det bli så skönt att slippa tidiga väckningar. Dessutom har jag och Linda en liten morot som skall hålla oss motiverade att läsa till skrivningarna. Nämligen att vi ska se dessa killar live i april!
I och med att morgondagen är den sista skoldagen för oss, så går ju inget i vanlig ordning. När man slutar skolan ska man göra det med stil. Galna dräkter, en massa ballonger, godis och lastbilar är inblnadade. Så om du befinner dig i närheten av Karleby imorgon, se till att vara inne i stan klockan 13 så kanske du får lite godis av en typ iklädd nedan visad utstyrsel.
//Elin


Godnatt

Skrivet 2013-02-11 Klockan 22:29:00

Sitter fortfarande uppe eftersom jag ska till skolan först kl.11 imorgon, hur skönt som helst! En annan orsak är även att jag satte min sista touch på ABI-planschen genom att plasta den, till min stora irritation tog plasten slut när det bara var ett hörn kvar att plasta buhu, men upp på skol-korridorens vägg ska den imorgon minsann! Har också hjälpt Camilla att fixa sin plansch ikväll, och jag måste säga att jag inte har skrattat så mycket på väldigt länge!
 
En skön liten låt!
 
//Godnatt önskar Elin
 


Halv 8 hos mig

Skrivet 2013-02-10 Klockan 13:23:00

I går kväll samlades vi med ett gäng tjejer hos sonja, som fixat till middag! På menyn stod tunnbrödsrulle med skinka som förrätt, nötkött i slasasås med halloumisallad och ris som huvudrätt, och en vitchoklad pannacotta med blåbär bjöds det på till efterrätt. Det var verkligen jättegott, och det tror jag att alla höll med om! Vi hade en hur trevlig kväll som helst, med god mat, gott sällskap, melodifestival och till och med lite Singstar på slutet! :D
// Linda
                 


Pyssel

Skrivet 2013-02-08 Klockan 15:31:18

Som bäst sitter Elin och pysslar ihop sin ABI-plansch, en plansch med tidningsurklipp och bilder, som de flesta av gymnasiets sistaårsstuderande gör åt sig. Ett ganska småpetigt och tidskrävande jobb, men det blir snyggt då det är klart :D Här kommer några bilder från processen. // Linda


Nagellack

Skrivet 2013-02-03 Klockan 01:22:00

Passade på att smycka ut naglarna lite, lördagen till ära. Det mintblåa lacket är ett av mina absoluta favoriter, och jag älskar verkligen den kallt blåa nyansen.
//Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se