Första snön

Skrivet 2012-10-26 Klockan 15:33:01

Ja idag kom den alltså, den första snön. Igår då jag gick och la mig  var det ännu höst nästa morgon så är det vinter för fullt. Vart tog hösten vägen kan man fråga sig, inte för att jag har nåt emot snön, vinterfantast som jag är. Snön bidrar till en alldeles härlig och speciell stämning som man känner av då man går ut. Får dock hoppas att det inte börjar slaska det skulle vara minder trevligt. Förövrigt ska jag sitta inne och mysa med lite skolarbete en fredagseftermiddag som denna, men som en tröst vankas det lite pizza senare. Kanske man dessutom hittar på nåt kul ikväll vem vet? 
//Elin


Höstlov

Skrivet 2012-10-21 Klockan 18:56:57

En låg blogg aktivitet enda sedan i onsdags har berott på att jag och Linda varit ute ur stan några dagar.  Nu är vi dock hemma efter en lång, rolig och händelserik helg i Vasa. På onsdagen styrde vi först kosan mot Sofis lägenhet där vi spenderade en lång och sen kväll med en massa skratt och tortilla picnic på golvet. På torsdag förmiddag åkte vi in till stan för att shoppa lite och jag hittade ett par sköna skor som jag suktat efter en tid. Mot kvällen for jag och Linda till Solf för att träffa Ida, efter att inte ha sett varandra på två månader hade vi en hel massa att tala om. De följande dagarna enda fram till lördag spenderade vi med Ida genom att träffa lite nytt folk, gå på bio och bara njuta av tillvaron. Kan bara konstatera att jag är enormt tacksam för alla mina fina vänner som definitivt höjer livet till en helt annan nivå, ni är guld värda. Så tack alla ni som fyllt våra dagar  förra veckan och gjort detta höstlov alldeles speciellt minnesvärt.
//Elin


Skogstur

Skrivet 2012-10-17 Klockan 12:16:19

Trots att det hängde tjocka moln över himlen igår så lyckades Camilla och Nina locka ut mig på en liten skogsvandring. Vi spatserade iväg mot en gammal fyr som kallas Harrbåda fyren. Lite läskig såg den ut där den tornade upp sig mot den grå himlen. Vi drack lite varmt te och vände sedan hemåt. En riktigt mysig och lite mystisk kvällsutfärd var det, och tortillorna som mamma hade lagat smakade speciellt gott när man varit ute en stund.
Linda och jag har förresten fallit pladask för bandet Mumford & Sons kan inte riktigt beskriva hur bra dom är så ni får en låt istället.
 
//Elin


Sing star kväll

Skrivet 2012-10-16 Klockan 17:54:19

Igår kväll samlades vi med några vänner på en av våra kompisars sommarstuga för att ha en Sing Star kväll. Det var länge sen jag sist spelat sing star, och jag hade faktiskt glömt bort hur roligt det verkligen är, så när vi en gång spelade, sjöng vi oss verkligen hesa, men roligt var det!  En lyckad kväll helt enkelt, med gott sälsskap, god mat, och massor av sång! :D// Linda


Lördags fika

Skrivet 2012-10-13 Klockan 14:55:14

Säg mig när sitter en så fet glass fel?
//Elin



Spelkväll

Skrivet 2012-10-13 Klockan 14:50:40

Igår började höstlovet, otroooligt skönt. Det firades med att vi samlades med ett gäng sköna tjejer och hade en spelkväll. En massa ,skratt  god mat och gott sällskap, bättre kan man inte börja en helg. Det var faktiskt länge sedan jag spelat spel och man glömmer lätt hur roligt det är, ännu ända sent in på naten satt vi och spelade rappakalja (kanske det roligaste spelet någonsin) och skrattade oss ömma i magen.
//Elin
.
 


Autumn soundtrack

Skrivet 2012-10-11 Klockan 16:33:05

Nu är höstens soundtrack inhandlat för oss; Vi köpte nämligen Florence + The Machine's Ceremonials igår! Har lyssnat på den ett par gånger nu, och kan säga att jag verkligen gillar den!  Jag tror ganska säkert att den kommer att bli en av dom mest spelade skivorna för oss i höst. :D // Linda
 


Lördag!

Skrivet 2012-10-06 Klockan 17:03:59

Japp det är lördag idag, och ikväll ska vi ut och fira en kompis, Elin (inte jag alltså) som fyller 18!
Lite party feelis.
 
 
 
Trevlig Lördagkväll!
//Elin


...

Skrivet 2012-10-03 Klockan 15:27:43

I dag visade sig hösten från sin allra bästa sida, solen sken och vädret var nästan varmt. Det var  verkligen härligt att cykla hem i det vackra vädret, och när jag kom hem satte jag mig på terassen och gjode läxorna. Jag hade en riktigt mysig stund med en tekopp en ost semla och mina läxböcker. Senare ikväll ska jag dra iväg och agera barnvakt hos grannen, riktigt trevligt!
 
//Elin


Glitter and gold

Skrivet 2012-10-02 Klockan 16:12:29

Köpte lite spontant några smycken på Gina Tricot idag, så nåt glitter och guld finns ju inte i de smyckena som rubriken påstår. Nu tänkte jag då prova på lite sk. produktfotografering hehe, här får ni ett litet resultat.
 
 
//Elin
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se