Skidresa till Ruka del 1

Skrivet 2013-03-31 Klockan 16:15:03

I tisdags packade vi in oss i bilen tilsammans med några vänner och drog till fjällen, rättare sagt Ruka! Det blev en lyckad resa med mycket rännande i backarna, mysiga stunder i vår fina stuga, promenader i byn och framför allt en hel massa skratt! För oss abiturienter som nyss klarat av alla studentskrivningra var det den perfekta belöningen efter en vår av pluggande och provskrivande. Som betyg på resan kan inte ges mindre en 5/5 korvar! :P I det här inlägget bjuds det på en första bildbomb från vår resa, mera bilder kan väntas inom en snar framtid, så håll utkik! :D
// Linda
 


Sunshine

Skrivet 2013-03-24 Klockan 22:27:00

En slapp, solig söndag som denna passade vi på att söka oss ut med vännerna. Vi gjorde inget speciellt, bara njöt av det varma solskenet och busade runt i snön. Senare ikväll tittade vi på filmen 'Hypnotisören'. Har nyligen läst boken med samma namn av Lars Kepler, och jag måste säga att jag blev ganska besviken på filmen. Men så brukar det ju oftast vara så man får nästan skylla sig själv.
//Elin


Middag med vänner

Skrivet 2013-03-24 Klockan 11:51:56

Denna lördag spenderades på bästa sätt med tjejerna. Ni som läst bloggen tidigare vet att vi en kväll körde på halv åtta hos mej konceptet, vilket för oss har inneburit att värden serverar en trerätters middag. Igår stod Sofi i rollen som värd, och i likhet med föregående upplevelse var maten igen oerhört smarig, så ett STORT tack vill vi rikta speciellt åt Sofi! Känn dig träffad! Finns nog inget skönare än att bara tala ut med sina bästa vänner kring riktigt god mat, så jag hoppas att nästa middag inte ligger allt för långt in i framtiden!
En riktigt härlig kväll, och snart bär det av, med delvis samma gäng, till lappland! Härligt att än en gång i vinter stå på skidor!
//Elin
 


Tack och hej, gymnasiet!

Skrivet 2013-03-22 Klockan 15:45:07

Så var alla skrivningar skrivna för min del, och jag vågar nästan lova att jag blir student i vår. Linda stämmer upp i glädje tjut hon också, men först på måndag. Hon har ännu spanskan kvar tills allt är färdigt.
Idag är det chill och hänga med kompisar som gäller, senare mot våren borde man kanske sikta på att jobba lite. Men just nu är det nog ändå bara ledigt för min del, och ni som gått igenom samma pärs anar säkert hur skönt det känns!!
En ordentlig matsäck med en massa gott är grejer då provet är 6 timmar långt.
Firade med en smaskig bakelse att det var sista studentskrivningen ever! Trevlig helg på er alla!
//Elin


"For goodness sake let us be young, 'cause time gets harder to outrun"

Skrivet 2013-03-20 Klockan 11:46:41

I dessa tider vaknar vi här på bloggen med ett leende på läpparna, solen skiner till slut! Efter en lång och framför allt mörk vinter är det härligt att äntligen se att våren faktiskt är på kommande. Och när solen värmer så börjar man ju mer och mer längta till sommaren (att man aldrig ska vara nöjd hehe).
Sommaren är något som denna låten för oss till med sitt drömlika sound, som låter som varma sommarkvällar fulla av skratt och lite vemod, för att uttrycka det lite poetiskt. Så än en gång slår den lilla indiegalningen till och vill dela med sig av lite gammal god hipster musik! Hoppas nån fastnade för det!
 
//Elin och Linda


Norrsken

Skrivet 2013-03-17 Klockan 20:52:22

Ikväll kunde man se norrsken på himlen, verkligen vackert! Har länge velat försöka fota norrsken, och nu fick jag min chans. Här är resultatet! :) 
// Linda
     
                
 


Ersilia

Skrivet 2013-03-17 Klockan 14:05:33

Tyvärr så har det varit öde här på bloggen redan i över en vecka, vilket jag ursäktar för. Orsaken kan kanske de flesta gissa sig till; det är nämligen återigen studentskrivningarna som har hållit oss upptagna under den senaste veckan. För min del har det också varit en hel del jobb med förhandsuppgifter som jag håller på med. Här får ni några bilder av den sista av mina tre förhandsuppgifter som jag hållit på med de senaste veckorna. Uppgiften var att bygga en miniatyrmodell av en stad med tråd och spikar.  Arbetet är ännu på hälft, men kanske det kommer upp bilder av slutresultatet i något skede... :)
// Linda
ver en v


Ikväll gäller det

Skrivet 2013-03-09 Klockan 15:47:05

...vem vinner Sveriges melodifestival 2013?? Det är den stora frågan som  får ett svar ikväll. Det har inte märkts på bloggen så mycket, men för första gången på många år har jag följt med Melodifestivalen. En gammal halvt bortglömd tradition som har satt sin lilla extra krydda på lördagarna de senaste veckorna. Tyvärr kommer jag inte att kunna bevittna vem som tar hem spelet ikväll, men på annat håll komer jag ändå att sitta och hålla tummarna för Anton Ewald och Robin Stjernberg.Låt bäste man vinna!
Liten bild som jag snattade på google.
//Elin
 


Fullt upp

Skrivet 2013-03-08 Klockan 15:01:51

En av orsakerna till att det stått still här på bloggen är utan tvekan studentskrivningarna som närmar sig. Det innebär förstås en del pluggande och mindre tid över för annat. Dessutom har jag hållit på med förhandsuppgifter som jag måste göra inför ansöningen till en skola. Så för min del har det också tagit upp en hel del av min tid. Det fördiga resultatet kanske kommer upp på bloggen i något skede, men det är fortfarande en del jobb kvar med målningen...
//Linda


Livstecken

Skrivet 2013-03-07 Klockan 15:37:06

Hej alla som i något skede följt med denna blogg, tills den plötsligt, utan vidare förvarning, verkar ha dött! Jag tänkte bara, i egenskap av en uppdaterande halva, meddela att så inte är fallet, fastän bloggens tillstånd kunde beskrivas som en koma av nåt slag.
Så detta är alltså ett livstecken, ett litet ynkligt andetag eller en spasm i en annars livlös muskel. Tyvär kan ja inte lova att ni får ett, så kallat, ordentligt inlägg med bilder och allt vad det innebär precis just nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Det borde nog bli denna bloggs motto. För att ännu förtydliga och förklara frånvaron av inlägg kan jag säga att de senaste dagaran har fyllts av plugg, och efter det mörker, så inget kameraväder alltså.
Men om framtida aktivitet kan jag säga så mycket att Linda kommer att dela med sig av vad som har tagit upp hennes tid de senaste dagarna, så hang in there kära läsare!

//Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se