Summer nights

Skrivet 2012-07-29 Klockan 23:09:28

Nu börjar sommaren bli lite sen och kvällarna mörknar, och inget fel med det för det är en alldeles speciell känsla med de mörka varma kvällarna. Just såna mörka varma stämningsfulla kvällar har vi upplevt i helg. Efter jobbet på fredag satte jag och Linda oss i bilen för att köra mot Solf (en liten by nära Vasa) för att spendera helgen med Ida. Med musiken i öronen och melondoften i näsan susade vi iväg.
Vi fann ingen ro i Solf, så eftersom det var en fin kväll så körde vi till Replot med kamerorna i högsta hugg för att gå å kolla på Finlands längsta bro!
Även lillnikke (våran analoga kamera) fick följa med. Så Linda hade fullt upp med att försöka fånga bron på bild.
Lite senare fick vi sällskap av några av Idas klasskompisar, så när kvällen mörknade körde vi djupare in i Replots skogar med dunkande musik i stereon.
På Lördagen gick vi runt lite i stan och chillade, jag hittade till och med ett par nya byxor!
Kvällsplanerna var öppna för lördagen, men till slut bestämde vi oss för att köra in till stan. Vi råkade igen stöta på flera klasskompisar och njöt av tillvaron vid havet. Medan nattens timmar flöt förbi drog även ett åskväder utan dess like in över stan, och jag hade hoppats på att få fånga det på bild men så blev inte fallet. I alla fall har jag då aldrig sett så mycket vatten ösa ner på samma gång, men som tur var klarade vi oss någotsånär torrskodda och helskinnade hem.
Söndagen blev en slapp dag och allt som allt har det varit en riktigt bra helg, men nu kanske man borde börja sova så att man orkar stiga upp i morgon.
Godnatt!
//Elin
 
 


Fotboll

Skrivet 2012-07-23 Klockan 13:26:56

Årligen brukar det spelas en junior fotbolls cup här i Karleby. Själv spelar vi inte men det är alltid lika spännande att gå och se på då brorsans lag spelar. I år kämpade dom sig ända upp på bronspallen, vilket var första gången för laget. Ett riktigt bra avslut på veckan blev det då med bronsmiddag igår.
Brorsan in action.
//Elin


Camilla 18 år

Skrivet 2012-07-21 Klockan 17:37:54

Igår kväll fyllde vår vän Camilla 18. Så för att fira att även hon passerat sitt bäst före datum så samlades vi med  ett litet gäng för att fira henne. En riktigt rolig kväll hadde vi med god mat och gott sällskap. Ännu ett stort grattis till Camilla, nu börjar livet! :D
//Elin


Hemma mys

Skrivet 2012-07-18 Klockan 22:08:07

Ikväll blir det hemma mys med våran härliga kusin Melissa! Tidigare lagade vi tortillas och nu ska det kollas film, Scary movie 3 får det bli! 
Före vi börjar kolla film och mysa ner oss så ska ni få dagens låt!
 Fun- Some Nights
 
//Elin


Powerpark

Skrivet 2012-07-16 Klockan 22:14:09

Måste såhär direkt i början av inlägget ursäkta blogg-torkan här på våran blogg. :)  Vi har haft ganska fullt upp hela tiden den senaste veckan, med Sverige släktingar på besök, och annat roligt, så blogg uppdateringen ha rtyvärr uteblivit. Men nu ska vi försöka ta och skärpa oss lite, och komma igång med bloggandet på nytt!
I dagens inlägg tänkte jag ladda upp några bilder från i lördags, då jag, Elin, våran bror och våra slätktingar från Sverige åkte till Powerpark, ett nöjesfält här i österbotten. Bilderna är fotade av Elin och Felicia, vår syssling från sverige :)
//Linda


Omredigering

Skrivet 2012-07-06 Klockan 08:13:06

En av bilderna från gårdagens inlägg var misslyckat redigerad. Eftersom bilden annars var lyckad så redigerade jag om den. Här kommer alltså en lite mer lyckad redigering
//Elin


Photoshoot 3

Skrivet 2012-07-06 Klockan 07:48:23

 Nu kommmer tredje och sista omgången av bilder från vårt photoshoot. Dessa bilder går även under ett sportigt tema men med lite urbanare bakgrund. Vi skulle ännu till slut vilja rikta ett riktigt stort tack till Camilla som ställt upp som modell och gjort ett väldigt bra jobb dessutom. 1000 tack!
 
 
//Elin


Photoshoot 2

Skrivet 2012-07-05 Klockan 11:14:10

 
 
För andra delen av vårt photoshoot, åkte vi till stadens industriområde. Våran modell stylades också om, och löpshortsen byttes ut mot en batikfärgad topp, svarta jeans och ett par tuffa högbottnade skor! Är själv väldigt nöjd över resultatet, tycker att bilderna blev hur tuffa som helst, måste därför rikta ett tack till vår duktiga modell, som tillförde en hel massa attityd till dessa coola bilder! Kolla in hennes blogg här -> http://lillalady.spotlife.se/ :D
//Linda
 
 


Photoshoot 1

Skrivet 2012-07-04 Klockan 13:30:23

Nu börjar sommarens värme smyga sig på, då passade vi på att ha ett photoshoot. Alla bilder är fotade av Linda, jag fungerade mest som en assistent/ art director (haha) och vår alldeles fantastiska modell är Camilla som förövrigt har en nice blogg på adressen:http://lillalady.spotlife.se/ . Vi gick all in och fotade flera olika otfits på flera olika ställen. Del 1 kommer att bestå av en sportig outfit som vi fotade på stranden. Nån som blev inspirerad att gå ut och motionera?? :D
 
 
//Elin


Klackenparty 2012

Skrivet 2012-07-01 Klockan 12:06:12

Igårkväll så for jag Linda och vännerna Rabecka och Alexandra  lite extempore till Lillby och klacken på ungdomsdans. De hade även live artister som var Basic Element och Pandora. Båda från sverige alltså. I det stora hela blev det ju lite 90 tals känsla på kvällen och absolut inget fel med det. Fast vädret var mulet hade vi riktigt roligt och skakade loss på dansgolvet,en lyckad kväll alltså!
//Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se