Best of vinter 2012 del 2

Skrivet 2012-04-29 Klockan 12:25:11

Här följer del två av våra vinter kollage. Nu står vår Levi resa på tur. Vi åkte upp till Levi i de finska fjällen en vecka före påsk, det blev 6 dagar i backen med perfekt väder och goda vänner! Håll till godo!
//Linda&Elin
man måste ju roa sig under en lång bilresa...så räkna bilmärken är aldrig fel, audi kom på en respektabel andra plats fastän mercedes var lungt överlägsen vinnare.
Ei huvilaa rahoja tai audi A4:sta mellan -15  och -5 grader låg temperaturen...perfekt!
Glory korv. Enough said.


Best of vinter 2012 del 1

Skrivet 2012-04-28 Klockan 22:46:01

Eftersom vi är smått vinter galna människor så kommer här en liten bildbomb från vintern 2012. Här handlar det om en resa till Åre som gick ut på att ett gäng ungdomar åkte med buss från Karleby/Jakobstad/Vasa till Åre för att åka slalom. Slalom är just en av anledningarna till varför vi älskar vintern. (ingen av bilderna är redigerade så de ser ut som de gör... :P) Del två följer snart!
//Elin&Linda
Åre är en otrligt vacker skidort....framkommer kanske inte så bra från bildenLååååånga liftköer
Klart att Elin och Ida taggar åre på båten över till SverigeSWAG. SWAG.   Åreskutan & kabinbanan


Nu kör vi!

Skrivet 2012-04-28 Klockan 21:46:27

Efter en hel del fixande, styrande och ställande, kan vi nu konstatera att vi lyckats starta en blogg, våran första faktiskt! Få se vad som följer av detta, men i varje fall hoppas vi att ni vill följa med, för vi ser framemot att få komma igång och dela med oss av våra bilder och "a slice of Elin och Linda" :P. Håll i hatten!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se