En uppdatering från Otnäs

Skrivet 2013-09-29 Klockan 21:11:41

Hejsan! Tänkte att jag skulle uppdatera bloggens läsare om vad jag hållit på med de senaste veckorna här i Otnäs. Ett problem är att vår kamera just nu är hos Elin i Karis, så i detta inlägg får ni nöja er med instagram-bilder. 
För några, eller rättare sagt ganska många veckor sedan, då jag påbörjade min första skolvecka, fick vi som vår första uppgift att välja ett material och seda tillverka en kub av det. Ovan ser ni min kub, den är gjord av vass. Sedan dess har vi påbörjat en massa kurser; en del roligare än andra, vissa svårare än ändra och så vidare. Det har varit en hel del att ta in, men hittils tycker jag det varit roligt så gott som hela tiden.
Förra veckans uppgift var att välja ett litet utrymme, ta mått på det och sedan göra en ritning. Jag och min klasskamrat mätte och ritade av en liten blombutik. Tycker det var jätte roligt att få användnig av alla ritgrejer och prova på att göra ritningar! 
Allt i skolan går ju förstås inte ut på att rita och bygga kuber av vass och så. Förutom det så har vi ju en hel del föreläsningar om alla möjliga ämnen; konsthistoria, arkitekturhistoria, fysik, landskapsarkitektur, IT bland annat. Men det är riktigt roligt det också för det mesta.
Så hinner vi ju också med en hel del annat förutom att gå i skola. Igår, till exempel, gjorde jag och några klasskamrater en utfärd till Sveaborg, där vi sedan hade en picnic. Hur mysigt som helst!
//Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se