Ett år har gått

Skrivet 2013-05-05 Klockan 14:06:24

Senast kalendern visade 5:e maj fyllde vi bloggerskor 18 år. Idag är det en smått onödigare ålder, nämligen 19, som vi går in i.
Nackdelen med att bli äldre är att fler och fler saker börjar kännas som måsten, man vill inte ta itu med dem men man är så illa tvungen. Ett av dessa måsten är inträdesprov som väntar. Lat som man är så har man ju inte ens börjat öva, trots att det är långt mindre än en månad kvar tills provet ska skrivas, hjälp!
Jag har läst någonstans att det bästa sättet att få saker att kännas svåra är att skjuta upp dem. Jag kan helt och fullt hålla med, för varje dag jag skjuter upp pluggandet börjar det kännas svårare och mer motbjudande. Men idag är det trots allt min födelsedag, och då ska man göra saker man vill och tycker om, eller hur? Så jag skjuter upp mina måsten en dag till och tar ett riktigt krafttag imorgon, håll tummarna på att jag fixar det!
Egentligen handlar den här bloggen inte så mycket om skrivande, utan mycket bilder och lite text är mer vår grej, men jag blev lite stressad och tänkte lätta på hjärtat och skriva av mej här till alla läsares stora nöje.
Tack för mej och ha en riktigt skön söndag!

//Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se