Sommar Stockholm bildbomb

Skrivet 2013-07-24 Klockan 13:00:38

Stockholm updaten har låtit vänta på sig ett litet tag, men nu kommer den första bildbomben från vår och Camillas sjuukt roliga Sverige resa. Som vanligt, då vi Karlebybor tar Åbo båten till Sveriges vackra huvudstad, hoppade vi på klockan 3 tåget och tuffade söderut. Vi var överdrivet taggade och stämningen höll i sig hela båtresan också. På Viking Grace, som jag och Linda färdades med för andra gången, tog vi en repris på en favorit burgare. Mat är aldrig så gott som då man varit utan en hel dag, 100% logiskt helt klart. Vi tog en ganska tidig natt eftersom väckningen brutalt ljöd klockan 05.30 svensk tid. Vad som hände efter det får ni veta i nästa inlägg. Nu får ni däremot storyn om hur vi tog oss från hamn till hamn i bilder.
 
De få gånger jag åkt med tåg har det alltid varit lika roligt. Man får liksom en väldig tydlig känsla av att man ska bort till något nytt och spännande. Väl i Åbo hoppade vi som sagt ombord på båten som förde oss till Stockholm över natten.
 
Vi hoppas snart få bjuda på en fotobomb från vistelsen i själva Stockholm, så kika in lite nu som dåför att inte missa det!
 
//Elin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrivet 2013-07-24 Klockan 14:25:54
<3


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se