Idé torka

Skrivet 2013-01-06 Klockan 13:24:10

återigen går bloggaktiviteten ner. Detta beror mest på en stor avsaknad av bilder. Eftersom bilder i inläggen är i princip vad denna blogg byggs upp av, men eftersom vi är i ett ytterst bildlöst tillstånd, och jag personligen inte gillar att låna andras bilder så kanske jag kan skildra vad som skett i helgen i en liten text, utan bild.
 
I fredags fick jag agera värdinna då en hel skock fina vänner kom på besök, Linda kunde tyvärr inte medverka hela kvällen eftersom hon blev tvungen att sticka iväg och jobba. I sin helhet blev det en riktigt mysig kväll med en massa tjejsnack, som det ska vara alltså.
 
Igår kväll såg allting först rätt så planlöst ut, men sen stack vi iväg till Elin (inte hem till mig, en annan Elin) och hade en skkön spelkväll. Julens spelhit party alias, som spleats väldigt flitit i även andra sammanhang, blev kvällens grej.
Nu kanske ni märker att jag ljög när jag sa att jag lämnar bort alla bilder från detta inlägg, men jag fick helt enkelt lite panik. Så jag gjorde helt enkelt ett litet otrioligt snabbt "product shoot" på vårt fina alias spel. Ifall alla kan bortse från den urusla kvaliten så kan ju allt vara i sin ordning! 
 
En trevlig fortsatt dag önskar //Elin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se