The future gets shorter the longer we wait

Skrivet 2013-04-29 Klockan 15:17:00

Hade lite svårt att komma på nån rubrik idag, men man kan ju tänka det så: om vi slutar att vänta på sommaren och börjar den redan nu blir den ju längre. Hmmm...hoppas ni hängde med i det resonemanget. I alla fall så börjar våra aktiviteter bli somrigare och somrigare för var dag som går. Och igårkväll besökte vi en sommarstuga för andra gången den här veckan. Nästa gång vi åker och lever stug-livet kanske man får sig ett dopp, vem vet?
I varje fall har jag invigt grilla-micropizza-över-öppen eld säsongen och sett solen gå ner över havet. Och de sista isflaken som fortfarande envist flyter kvar försökte vi egenhändigt få att försvinna, dock gick det ju mindre bra, så jag antar att man helt enkelt får låta naturen sköta sitt och ha lite tålamod. Sammanfattat en mysig kväll med asgarv kortspel och isflaksglid.
Hittade en söt liten filur i granen....
Hittade ytterligare två söta filurer. Samt ett intervention lakan, fenomenet är känt från How I Met Your Mother och innebär att man gör ett ingripande i någon ovana eller liknande som ens vän har....på ett skämtsamt sätt förstås.
Goodaste vitchokladen jag ätit, även om den var mer rosa än vit.
 
//Elin
 


Kommentarer
Postat av: camilla

Skrivet 2013-04-29 Klockan 15:20:01
härligt me fina bilder från en underbar kväll!! :D

Svar: Jappen!!! :D snart åv nyytt hoppas jag!! :D
Like two peas


URL: http://lillalady.spotlife.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se