Filmtoppen

Skrivet 2012-11-25 Klockan 18:57:35

Har lite tråkigt så jag tänkte konstrurera en liten topplista på filmer jag sett i höst. På det sättet kan jag kanske bota tristessen för nån annan utråkad själ.
 
1. James Bond - Skyfall
Helt klart en av höstens bästa filmer. Den har allt, bra soundtrack, action, spänning, lite humor och romantik. Det estetiska sitter också på plats.
 
 
2. Drive
En spännande och lite konstnärlig film med den heta Ryan Gosling i huvudrollen. Filmen är rätt rå, men utan att kännas för övervåldsam, och den håller en verkligen i sitt grepp ända till slutet.
 
 
3. This Means War
En härlig komedi, med snygga skådespelare, många galna situationer och romantik. Enligt mig har den allt en bra komedi behöver, och den passar perfekt för att förgylla en grå söndagskväll.
 
 
4. Paranormal Activity 4
En liten skräckrulle kanske också är på sin plats i höstmörkret. Många tyckte att filmen var rätt dålig, men eftersom jag är en trogen följeslagare till serien tyckte jag att den var ett bra och spännande avslut. Som med de andra filmerna kan man dock tycka att det räcker ganska länge förrän filmen blir läskig, men personligen gillar jag då filmen bygger upp en spänning.
 
5. Snabba Cash 2
Otroligt spännande men också rätt brutal film. Allt är oförskönat och rätt på, men det är precis det jag gillar med Snabba Cash filmerna. Estetiken är det heller här inget fel på.
 
6. Like Crazy
En härlig romantisk film, som verkligen lämnar en berörd. Om man är på humör för en lite annorlunda romantisk historia kan jag verkligen rekomendera denna.
 
 
7. 21 Jump street
Sist men inte minst en sjukt rolig film som var humor allt igenom. Ifall man vill skratta högt är den här filmen perfekt. Humorn är också bra, inte bara sån där snuskhumor som jag är rätt så trött på eftersom det ofta överdrivs, man spelade lite på folks klumpighet och klåpiga situationer. I varje fall en mycket sevärd komedi.
 
Hoppas att jag inspirerat någon i valet av film och kanske räddat en tråkig söndag kväll.
//Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se