Summer nights

Skrivet 2012-07-29 Klockan 23:09:28

Nu börjar sommaren bli lite sen och kvällarna mörknar, och inget fel med det för det är en alldeles speciell känsla med de mörka varma kvällarna. Just såna mörka varma stämningsfulla kvällar har vi upplevt i helg. Efter jobbet på fredag satte jag och Linda oss i bilen för att köra mot Solf (en liten by nära Vasa) för att spendera helgen med Ida. Med musiken i öronen och melondoften i näsan susade vi iväg.
Vi fann ingen ro i Solf, så eftersom det var en fin kväll så körde vi till Replot med kamerorna i högsta hugg för att gå å kolla på Finlands längsta bro!
Även lillnikke (våran analoga kamera) fick följa med. Så Linda hade fullt upp med att försöka fånga bron på bild.
Lite senare fick vi sällskap av några av Idas klasskompisar, så när kvällen mörknade körde vi djupare in i Replots skogar med dunkande musik i stereon.
På Lördagen gick vi runt lite i stan och chillade, jag hittade till och med ett par nya byxor!
Kvällsplanerna var öppna för lördagen, men till slut bestämde vi oss för att köra in till stan. Vi råkade igen stöta på flera klasskompisar och njöt av tillvaron vid havet. Medan nattens timmar flöt förbi drog även ett åskväder utan dess like in över stan, och jag hade hoppats på att få fånga det på bild men så blev inte fallet. I alla fall har jag då aldrig sett så mycket vatten ösa ner på samma gång, men som tur var klarade vi oss någotsånär torrskodda och helskinnade hem.
Söndagen blev en slapp dag och allt som allt har det varit en riktigt bra helg, men nu kanske man borde börja sova så att man orkar stiga upp i morgon.
Godnatt!
//Elin
 
 


Kommentarer
Postat av: ida

Skrivet 2012-07-30 Klockan 12:12:24
åå va rolit de va!! <3

Svar: Jaa, måst ta de på nytt så fort som möjlit!! :DD
Like two peas


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se